Cash E-zine

Cash e-zine
Naast cash magazine, de website cashcow.nl en de digitale nieuwsbrief cashcow Daily, zal er in 2016 eenmaal een cash e-zine verschijnen. Cash e-zine is een interactieve uitgave die bestaat uit zes onderwerpen: vastgoed, beleggingsfondsen, vermogensbeheerders, ETF's, online beleggen en personal finance. De inhoud zal redactioneel bestaan uit interviews, video's, kort nieuws, et cetera. Deze uitgave zal verzonden worden naar de abonnees, relaties van adverteerders en op de website geplaatst worden. Voor adverteerders zijn er mogelijkheden in de vorm van onder meer advertorials, banners en video's.

Lezersprofiel
Met Cash e-zine bereikt u met name mannen van 30 – 50 jaar met een hoge opleiding. Ze hebben een goede baan en de hogere inkomensklassen zijn oververtegenwoordigd. 95% belegt voornamelijk in aandelen en beleggingsfondsen. 84% bezit een eigen woning.

Voordelen voor u als adverteerder
• Crossmediaal platform: Magazine, website, e-mailnieuwsbrief, e-zine.
• Gericht communiceren, rechtstreeks met de doelgroep.
• Direct meetbaar.

Download onderstaande Tarievenkaarten van cash e-zine voor de algemene informatie, advertentietarieven,  technische gegevens en de aanlever specificaties.

Tarievenkaart cash e-zine Nederlands
Tarievenkaart cash e-zine Engels

Neem voor de advertentiemogelijkheden en -tarieven contact op met:
Ferry Roersma
Managing director
T: 020-754 80 14
E: f.roersma@3xi.nl  

Luc van Kampen
Account Manager
T: +31 (0)85 273 48 82
E: l.vankampen@3xi.nlCopyright © 2011 Triple i. Alle rechten voorbehouden.Leveringsvoorwaarden -Disclaimer