HypoVak

hypovak

HypoVak is in 2002 geïnitieerd door het vakblad InFinance en is uitgegroeid tot het grootste vakevenement in de financiële sector. Gemiddeld bezochten over de afgelopen jaren ca. 2.000 professionals het evenement en waren er 60 exposanten en sponsoren vertegenwoordigd. Op het congres zijn alle partijen die zich professioneel met hypotheken bezig houden aanwezig.

Topsprekers en praktische workshops
HypoVak is een kwalitatief hoogwaardig netwerkevenement voor hypotheekadviseurs en financieel planners. Naast de onafhankelijke plenaire sessies met topsprekers en de praktische workshops kunnen bezoekers en exposanten kennis maken én kennis delen op de prominent aanwezige beursvloer. Daar vindt de bezoeker de nieuwste informatie over producten, ontwikkelingen en trends.

Ontmoet uw hele netwerk in één dag
HypoVak is bij uitstek geschikt om in één dag uw hele netwerk te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. De beursvloer is immers the place to be voor adviseurs en aanbieders! Profileren, presenteren, netwerken, nieuws uitwisselen, zien en gezien worden, daar draait HypoVak om! HypoVak is een congres dat zichzelf reeds heeft bewezen en waar elke hypotheekadviseur elk jaar weer reikhalzend naar uitkijkt. Marketeers in de financiële branche nemen HypoVak daarom graag in hun jaarplanning op.

HypoVak 2016
In 2016 zal de twaalfde editie van HypoVak op donderdag 26 mei plaatsvinden. Dé kans uw bedrijf op een professionele wijze te profileren.
• Ontmoet in één dag bestaande en nieuwe relaties
• Profiteer van het positieve imago en de kwaliteit van HypoVak
• Presenteer uw nieuwe product
• Presenteer uw nieuwe bedrijf
• Kom direct in contact met de beslissers van bedrijven
Een uitgebreide mediacampagne is onlosmakelijk verbonden met HypoVak.
Kijk hier voor een impressie van HypoVak 2015

Gaat u voor Goud, Zilver of Brons?
HypoVak is voor u dé kans uw te bedrijf te profileren en uw netwerk uit te breiden. Er zijn diverse sponsormogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een Goudsponsor pakket, dan neemt u deel aan de stuurgroep. Of een Zilver- of Bronssponsor zodat u prominent aanwezig bent en profiteert van de exposure rondom HypoVak. Kijk voor de tarieven bij Sponsorpakketten.

www.hypovak.nl

Partnership
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een HypoVak partnership? Dan kunt u contact opnemen met:

Anton Nota
Sales
T: +31 (0)85-27 34 883
E: a.nota@3xi.nl   
Tim Chengadu
Sales
T: +31 (0)6 - 14 16 23 60
E: t.chengadu@3xi.nl
wwww.infinance.nl   


Facts & Figures
gemiddeld 2.000 bezoekers
algemeen waarderingscijfer 7.2
gemiddeld 60 exposanten
HypoVak is grootste vakevenement in de sector

 Copyright © 2011 Triple i. Alle rechten voorbehouden. Leveringsvoorwaarden -Disclaimer