InFinance E-zine

InFinance e-zine
Naast het magazine InFinance, de website InFinance.nl en de digitale nieuwsbrief InFinance Daily, is er in 2012 de InFinance e-zine in de markt gezet. De e-zine is een interactieve uitgave met actueel nieuws over onderwerpen als hypotheken, verzekeren, pensioenen, schade, sparen, kredieten en beleggen. De inhoud bestaat redactioneel uit interviews, video’s, kort nieuws, et cetera. De e-zine wordt verzonden naar abonnees van het magazine en de nieuwsbrief. Tevens wordt de e-zine een maand lang op de nieuwsbrief en de website geplaatst. Voor adverteerders zijn er mogelijkheden in de vorm van onder meer advertorials, banners en video’s.

Lezersprofiel
Met de InFinance e-zine bereikt u financiële professionals. Denk hierbij aan directie en management van intermediairbedrijven, banken en verzekeraars, aan financieel adviseurs, maar ook aan gecertificeerde specialisten als hypotheekadviseurs, makelaars, pensioenadviseurs, financieel planners, schadeadviseurs en accountants. Daarnaast lezen ook adviseurs in opleiding de e-zine.

Voordelen voor u als adverteerder
• crossmediaal platform: Magazine, website, e-mail nieuwsbrief, e-zine.
• te ontvangen en leesbaar op alle devices (desktop, ipad, mobiel etc.)
• gericht communiceren, rechtstreeks met de doelgroep.
• direct meetbaar.

Download onderstaande  Tarievenkaart van InFinance e-zine voor de algemene informatie, advertentietarieven,  technische gegevens en de aanlever specificaties.

Tarievenkaart InFinance e-zine Nederlands

Neem voor de advertentiemogelijkheden en -tarieven contact op met:
Anton Nota
Sales
T: +31 (0)85-27 34 883
E: a.nota@3xi.nl   

Tim Chengadu
Sales
T: +31 (0)6 - 14 16 23 60
E: t.chengadu@3xi.nl
wwww.infinance.nl   Copyright © 2011 Triple i. Alle rechten voorbehouden. Leveringsvoorwaarden -Disclaimer