The Asset Nieuwsbrief

De link met uw doelgroep
Eén van de multimediale diensten van The Asset is de digitale nieuwsbrief The Asset Daily. De 7.500 abonnees ontvangen deze gratis nieuwsbrief met het laatste nieuws elke werkdag rond 16.30 uur. Op maat geselecteerd voor professioneel beleggend Nederland. De huidige lezer waardeert de nieuwsbrief vanwege het aanreiken van handvatten bij de advisering van vermogensspreiding over de verschillende asset classes.

Bereik
Met de digitale nieuwsbrief The Asset Daily bereikt u dagelijks meer dan 7.500 geregistreerde(!) professionals in het hart van uw doelgroep. Met uw advertentie in de vorm van een  rectangle of advertorial op The Asset Daily komt u dagelijks onder de ogen van uw klant in een relevant umfeld. Ter ondersteuning van de uitbouw van uw naamsbekendheid en andere communicatie met uw doelgroep is adverteren in de dagelijkse nieuwsbrief de missing link tussen one-to-one-marketing en het vakblad.

Download onderstaande  Tarievenkaart van The Asset online (website & Daily) voor de algemene informatie, advertentietarieven, technische gegevens en de aanlever specificaties.

Tarievenkaart The Asset online Nederlands
Tarievenkaart The Asset online Engels

Neem voor de advertentiemogelijkheden en -tarieven contact op met:
Ferry Roersma
Managing director
T: +31 (0)85 - 27 34 881
E: f.roersma@3xi.nl

Luc van Kampen
Account Manager
T: +31 (0)85 273 48 82
E: l.vankampen@3xi.nl


Copyright © 2011 Triple i. Alle rechten voorbehouden. Leveringsvoorwaarden -Disclaimer