The Asset website

TheAsset.nl Crossmediaal
Naast het magazine The Asset, met verschillende vaste onderwerpen, gaat TheAsset.nl online verder met actuele aanvullende informatie op de website met een internationaal karakter. TheAsset.nl is dé informatiebron bij het bepalen van de asset allocatie voor professioneel beleggend Nederland. TheAsset.nl geeft gerubriceerd inzicht en reikt handvatten aan bij de advisering van vermogensspreiding over de verschillende asset classes.

Lezersprofiel
Met een advertentie op TheAsset.nl bereikt u een kwalitatief zeer hoogwaardige, specifieke, professionele doelgroep die zich bezighoudt met asset allocatie. De bezoekers van TheAsset.nl zijn beleggingsadviseurs van grootbanken, adviserende tussenpersonen (gecertificeerd financieel planners) en vermogensadviseurs/beheerders en family offices. Tevens bereikt u met TheAsset.nl de beleggingsanalisten, studenten in opleiding tot vermogensadviseur, het management van banken en verzekeraars, de fondsindustrie en pensioenfondsen. Kortom, TheAsset.nl richt zich puur op de professionele beleggersmarkt.

Voordelen voor u als adverteerder
• TheAsset.nl is een uniek platform voor de professionele belegger
• Crossmediaal platform: magazine, website, e-mailnieuwsbrief
• Gericht communiceren, rechtstreeks met de doelgroep
• Direct meetbaar

Download onderstaande  Tarievenkaart van The Asset online (website & Daily) voor de algemene informatie, advertentietarieven, technische gegevens en de aanlever specificaties.

Tarievenkaart The Asset online Nederlands
Tarievenkaart The Asset online Engels

Neem voor de advertentiemogelijkheden en -tarieven contact op met:
Ferry Roersma
Managing director
T: +31 (0)85 - 27 34 881
E: f.roersma@3xi.nl

Luc van Kampen
Account Manager
T: +31 (0)85 273 48 82
E: l.vankampen@3xi.nlCopyright © 2011 Triple i. Alle rechten voorbehouden. Leveringsvoorwaarden -Disclaimer