Cash website

Kansen en visies voor beleggers 
Het succes van adverteren zit altijd in de mix. De website cashcow.nl en de e-mailnieuwsbrief cashcow Daily vormen een actuele aanvulling op het magazine cash. De sterke multimediamix print, internet en e-mail zorgt voor het succes! Hiermee beschikken adverteerders over een uniek financieel platform. Naast de vaste onafhankelijke redactie zorgen veel gespecialiseerde en gerenommeerde gastredacteuren en freelancers voor een kwalitatief hoogwaardige invulling van de dagelijkse nieuwsbrief. De website staat in het teken van beursnieuws, beleggingsfondsen, personal finance, vastgoed, institutioneel, vermogensbeheer en advies. Geen massabereik, maar communiceren met de harde kern: de belegger.

Bereik
Voor adverteerders is het van belang om een relatie op te bouwen en vast te houden. Die relatie krijgt volop de kans wanneer online adverteren wordt gecombineerd met de inzet van traditionele media en andersom. Met 40.000 unieke bezoekers per maand is cashcow.nl dé bron van informatie voor beleggers.

Doelgroep
Doordat veel lezers van cash magazine en cashcow Daily de website cashcow.nl bezoeken, komt de doelgroep duidelijk overeen. Het zijn mannen en vrouwen in de leeftijd van 30 tot 50 jaar met een hoge opleiding (69% heeft een opleiding op hbo- of wo-niveau). Ze hebben een goede baan en de hogere inkomensklassen zijn oververtegenwoordigd (ruim 10.000 lezers die meer dan 70.000 euro per jaar verdienen). 95% belegt voornamelijk in aandelen en beleggingsfondsen. 84% bezit een eigen woning (bijna 40% heeft een huis met een waarde van 500.000 euro of meer).

Adverteren

Het gebruik van multichannel publishing heeft zich bewezen en is voor marketeers de perfecte mix voor campagnes en advertising. Met cashcow.nl creëert u een groot bereik en genereert u veel leads met een kwalitatief hoogstaande conversie.

Bekijk tarieven van cashcow online (website & Daily) voor de algemene informatie, advertentietarieven, technische gegevens en de aanleverspecificaties.

Neem voor de advertentiemogelijkheden en -tarieven contact op met:

Ferry Roersma
Managing director
T: 085-27 34 881
E: f.roersma@3xi.nl  

Luc van Kampen
Account Manager
T: +31 (0)85 273 48 82
E: l.vankampen@3xi.nl

Facts & Figures

  • 40.000 unieke bezoekers per maand
  • 200.000 pageviews per maand
  • Alleen serieuze beleggers
  • Groot bereik
  • Voordelige advertentietarieven
  • Multichannel 


Copyright © 2011 Triple i. Alle rechten voorbehouden.
Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Cookieverklaring - Disclaimer