HypoVak

hypovak

HypoVak: het grootste hypotheekevent

HypoVak is in 2002 geïnitieerd door het vakblad InFinance en is uitgegroeid tot het grootste vak- en netwerkevenement in de financiële sector. Op het congres zijn alle partijen aanwezig die zich professioneel met hypotheken bezig houden. Gemiddeld bezochten over de afgelopen jaren rond de 2.000 hypotheekadviseurs en financieel planners het evenement en waren er 60 exposanten en sponsoren vertegenwoordigd.

Naast de onafhankelijke plenaire sessies met topsprekers en de praktische masterclasses kunnen bezoekers en exposanten kennis maken én kennis delen op de prominent aanwezige beursvloer. Daar vindt de bezoeker de nieuwste informatie over producten, ontwikkelingen en trends.

Klik hier voor een impressie van HypoVak

www.hypovak.nl


hypovak

HypoVak Kennis Update: in één dagdeel up-to-date

Waar HypoVak stopt gaat de HypoVak Kennis Update verder! Het is een nieuw terugkerend event, waarmee de kennis van de hypotheekprofessional binnen één dagdeel helemaal up-to-date wordt gebracht. De ingrediënten voor deze dag: intensieve masterclasses, inspirerende sprekers, spraakmakende onderwerpen é een afsluitende netwerkborrel. De opgedane kennis kunt u de volgende dag al in praktijk brengen.

Klik hier voor een impressie van HypoVak Kennis Update

www.hypovak-kennis-update.nlCopyright © 2011 Triple i. Alle rechten voorbehouden.
Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Cookieverklaring - Disclaimer