HypoVak

hypovak

HypoVak is in 2002 geïnitieerd door het vakblad InFinance en is uitgegroeid tot het grootste vakevenement in de financiële sector. Gemiddeld bezochten over de afgelopen jaren ca. 2.000 professionals het evenement en waren er 60 exposanten en sponsoren vertegenwoordigd. Op het congres zijn alle partijen die zich professioneel met hypotheken bezig houden aanwezig.

Topsprekers en praktische workshops
HypoVak is een kwalitatief hoogwaardig netwerkevenement voor hypotheekadviseurs en financieel planners. Naast de onafhankelijke plenaire sessies met topsprekers en de praktische workshops kunnen bezoekers en exposanten kennis maken én kennis delen op de prominent aanwezige beursvloer. Daar vindt de bezoeker de nieuwste informatie over producten, ontwikkelingen en trends.

Ontmoet uw hele netwerk in één dag
HypoVak is bij uitstek geschikt om in één dag uw hele netwerk te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. De beursvloer is immers the place to be voor adviseurs en aanbieders! Profileren, presenteren, netwerken, nieuws uitwisselen, zien en gezien worden, daar draait HypoVak om! HypoVak is een congres dat zichzelf reeds heeft bewezen en waar elke hypotheekadviseur elk jaar weer reikhalzend naar uitkijkt. Marketeers in de financiële branche nemen HypoVak daarom graag in hun jaarplanning op.

Klik hier voor een impressie van HypoVak

www.hypovak.nlCopyright © 2011 Triple i. Alle rechten voorbehouden.
Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Cookieverklaring - Disclaimer