InFinance Nieuwsbrief

De link met uw doelgroep
Een van de multimediale diensten van InFinance is de digitale nieuwsbrief InFinance Daily. De ruim 10.000 abonnees ontvangen deze gratis nieuwsbrief met het laatste nieuws elke werkdag rond 16.00 uur. Op maat geselecteerd voor de financiële dienstverleners, die volgens een abonneekringonderzoek InFinance Daily de beste nieuwsbrief vinden in de markt. De huidige lezer waardeert de nieuwsbrief verder vanwege de beknoptheid, de onafhankelijkheid, de overzichtelijke presentatie en de actualiteit.

Bereik
Met de digitale nieuwsbrief InFinance Daily bereikt u dagelijks meer dan 10.400 geregistreerde (!) professionals in het hart van uw doelgroep. Met uw advertentie in de vorm van een skyscraper, rectangle of advertorial op InFinance Daily komt u dagelijks onder de ogen van uw klant in een relevant umfeld. Ter ondersteuning van de uitbouw van uw naamsbekendheid en andere communicatie met uw doelgroep is adverteren in de dagelijkse nieuwsbrief de missing link tussen one-to-one marketing en het vakblad.

Online mogelijkheden
Digitale media is een van de snelst groeiende mogelijkheden om te adverteren en te zorgen voor betrokkenheid tussen merk en consument.

De Skyscraper is een lange en opvallende verticale banner. Deze blijft ook bij het scrollen zichtbaar. De skyscraper is populair omdat het doorklikratio erg hoog ligt.
De Rectangle is een opvallende banner van groot formaat.
Met een custom made Advertorial vestigt u beslist de aandacht op uw dienst of product. Een advertorial is een advertentie met een redactioneel karakter, waarin uitvoeriger op uw product, dienst of bedrijf kan worden ingegaan.
Een Themapagina op InFinance.nl kan in overleg volledig ingericht worden naar uw wensen.
Voor 100% focus op uw bedrijf/product/dienst bieden wij u het InFinance Daily Exclusive pakket aan. Hiermee bent u voor één dag exclusief adverteerder in de InFinance Daily.
Adverteren

Bekijk tarieven van InFinance online (website & Daily) voor de algemene informatie, advertentietarieven, technische gegevens en de aanleverspecificaties.

Neem voor de advertentiemogelijkheden en -tarieven contact op met:

Luc van Kampen
Account Manager
T: +31 (0)85 273 48 82
E: l.vankampen@3xi.nl

Anton Nota
Sales
T: +31 (0)85-27 34 883
E: a.nota@3xi.nl   

Tim Chengadu
Sales
T: +31 (0)6 - 14 16 23 60
E: t.chengadu@3xi.nl
wwww.infinance.nl   Copyright © 2011 Triple i. Alle rechten voorbehouden.
Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Cookieverklaring - Disclaimer