InFinance website

Nieuws en opinie voor de financieel adviseur
Het succes van adverteren zit altijd in de mix. De website InFinance.nl en de e-mail nieuwsbrief InFinanceDaily vormen een actuele aanvulling op het magazine InFinance. De sterke multimediamix (print, internet en email), zorgt voor het succes! Hiermee beschikken adverteerders over een uniek financieel platform. Naast de vaste onafhankelijke redactie zorgen veel gespecialiseerde en gerenommeerde gastredacteuren en freelancers voor een kwalitatief hoogwaardige invulling van de dagelijkse nieuwsbrief. De website staat in het teken van opinie, analyse en het laatste nieuws op het gebied van verzekeren, fiscaal, beleggen en advies.

Doelgroep en bereik
Voor het laatste nieuws uit de financiële sector kijken dagelijks vele professionals op www.infinance.nl. Met maar liefst 9.000 pageviews per dag is InFinance.nl een belangrijke bron van informatie. Naast de up-to-date nieuwspagina zijn er geregeld financiële professionals aan het woord die hun mening geven over een actueel onderwerp.

Adverteren
Digitale media is een van de snelst groeiende mogelijkheden om te adverteren en te zorgen voor betrokkenheid tussen merk en consument. Met InFinance.nl creëert u een groot bereik en genereert u veel leads met een kwalitatief hoogstaande conversie.

Bekijk tarieven van InFinance online (website & Daily) voor algemene informatie, advertentietarieven, technische gegevens en de aanleverspecificatie

Neem voor de advertentiemogelijkheden en -tarieven contact op met:

Anton Nota
Sales
T: +31 (0)85-27 34 883
E: a.nota@3xi.nl   

Tim Chengadu
Sales
T: +31 (0)6 - 14 16 23 60
E: t.chengadu@3xi.nl
wwww.infinance.nl   Copyright © 2011 Triple i. Alle rechten voorbehouden.
Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Cookieverklaring - Disclaimer