The Asset Magazine

The Asset, het vakblad voor de professionele belegger
The Asset is een crossmediaal platform voor professionele beleggers in Nederland. Het magazine is dé informatiebron bij het bepalen van de asset allocatie voor professioneel beleggend Nederland. The Asset geeft inzicht en reikt handvatten aan bij de advisering van vermogensspreiding over de verschillende asset classes. The Asset verschijnt zes keer per jaar als magazine. Nieuw in 2014 is The Asset E-zine. Dit is een volledig digitale uitgave.

Lezersprofiel
Met een advertentie in The Asset bereikt u een kwalitatief zeer hoogwaardige, specifieke, professionele doelgroep die zich bezighoudt met asset allocatie. The Asset wordt verspreid onder beleggingsadviseurs van grootbanken, adviserende tussenpersonen (gecertificeerd financieel planners) en vermogensadviseurs/beheerders en family offices. Tevens bereikt u met The Asset de beleggingsanalisten, studenten in opleiding tot vermogensadviseur, het management van banken en verzekeraars, de fondsindustrie en pensioenfondsen. Kortom, The Asset richt zich puur op de professionele beleggersmarkt.

Adverteren
The Asset is een uniek magazine dat alleen bij professionele beleggers ligt.
Inhoudelijk is The Asset opgebouwd uit een aantal vaste rubrieken die iedere uitgave aan bod komen, zoals regioverhalen, productnieuws, ETF’s, vastrentende waarden, sectorverhalen, economieverhalen, en een blik op vastgoed. Tevens wordt in elke uitgave een item uitgelicht, zie verschijningstabel. Naast The Asset kunt u zich ook profileren onder de bezoekers van onze website TheAsset.nl en in onze nieuwsbrief, The Asset Weekly. Dit alles maakt van TheAsset.nl het juiste crossmediale platform richting de professionele beleggers.

Bekijk tarieven van The Asset magazine voor de algemene informatie, advertentietarieven, verschijningsdata, technische gegevens en de aanlever specificaties.

Neem voor de advertentiemogelijkheden en -tarieven contact op met:

Ferry Roersma
Managing director
T: +31 (0)85 - 27 34 881
E: f.roersma@3xi.nl

Luc van Kampen
Account Manager
T: +31 (0)85 273 48 82
E: l.vankampen@3xi.nl

www.theasset.nl

Facts & Figures

  • The Asset heeft een oplage van 15.000 exemplaren
  • The Asset brengt  7 edities per jaar uit in print en/of digitaal

The Asset laat zien

  • regioverhalen
  • sectorverhalen
  • productnieuws
  • blik op vastgoed
  • ETF's
  • vastrentende waarden


Copyright © 2011 Triple i. Alle rechten voorbehouden.
Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Cookieverklaring - Disclaimer