The Asset Nieuwsbrief

De link met uw doelgroep
Één van de multimediale diensten van The Asset is de digitale nieuwsbrief The Asset Weekly. De 7.500 abonnees ontvangen deze gratis nieuwsbrief met het laatste nieuws elke donderdag rond 12.00 uur. Op maat geselecteerd voor professioneel beleggend Nederland. De huidige lezer waardeert de nieuwsbrief vanwege het aanreiken van handvatten bij de advisering van vermogensspreiding over de verschillende asset classes.

Bereik
Met de digitale nieuwsbrief The Asset Weekly bereikt u dagelijks meer dan 7.500 geregistreerde(!) professionals in het hart van uw doelgroep. Met uw advertentie in de vorm van een rectangle of advertorial op The Asset Weekly komt u wekelijks onder de ogen van uw klant in een relevant umfeld. Ter ondersteuning van de uitbouw van uw naamsbekendheid en andere communicatie met uw doelgroep is adverteren in de wekelijkse nieuwsbrief de missing link tussen one-to-one-marketing en het vakblad.

Bekijk tarieven van The Asset magazine voor de algemene informatie, advertentietarieven, verschijningsdata, technische gegevens en de aanlever specificaties.

Neem voor de advertentiemogelijkheden en -tarieven contact op met:

Ferry Roersma

Managing director
T: +31 (0)85 - 27 34 881
E: f.roersma@3xi.nl

Luc van Kampen
Account Manager
T: +31 (0)85 273 48 82
E: l.vankampen@3xi.nl


Copyright © 2011 Triple i. Alle rechten voorbehouden.
Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Cookieverklaring - Disclaimer