Vacatures bij TRIPLE I

Vacatures bij TRIPLE i

Er zijn op dit moment vacatures


GEZOCHT: Stagiair Redactie V/M

TRIPLE i zoekt een gedreven stagiair die als financieel-economisch redacteur voor het multimediale uitgeefcluster Cash aan het werk gaat. De persoon die wij zoeken moet affiniteit hebben met de financieel-economisch wereld. Hij of zij zal gaan werken voor het Cash/Asset-cluster, www.cashcow.nl; www.theasset.nl Functieomschrijving De kandidaat gaat onder leiding van de hoofdredacteur alle aspecten van het reilen en zeilen op een redactie onder de knie krijgen:
  • social media onderhouden van de platforms
  • financiële artikelen schrijven
  • de website cashcow.nl van beursnieuws, tips en adviezen voorzien
  • ondersteuning bij het schrijven van het jaarlijks terugkerende tabloid (ingestoken bij De Telegraaf)
  • bovendien gaat zij/hij de ins & outs van de BeleggersFair 2019 begeleiden (zie www.beleggersfair.nl).
  • ook zelfstandig onderzoek behoort tot het takenpakket.
Doelgroep De doelgroep van TRIPLE i bestaat uit (potentiële) beleggers en vermogende Nederlanders.

Gevraagd De voorkeur gaat uit naar een vrouw of man met affiniteit voor beleggen. Geschikte kandidaten denken multimediaal en zijn gefocust op de digitale ontwikkelingen. Ze kunnen goed overweg met externe nieuwsbronnen, zijn communicatief, representatief, kunnen goed zelfstandig werken en kunnen een ‘rechte rug’ maken. Deze vacature is een afwisselende en uitdagende stageplaats binnen een sterk innoverende organisatie met goede mogelijkheden voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.

Stuur je cv en sollicitatiebrief naar: L.chengadu@3xi.nl

Bedrijfsprofiel TRIPLE i heeft zich in meer dan vijfentwintig jaar tijd van een redactie- en researchbureau ontwikkeld tot een volwaardig multimediabedrijf. Het succes van onze producten is een combinatie van onafhankelijke redactie en research en een innovatieve kijk op de markt. De tijdschriften, nieuwsbrieven, websites en events genieten vertrouwen in de markt. Een bewijs van stabiliteit en autoriteit. Bij sociale media draait het bij onze websitebezoekers om dynamiek en de interactie. Door haar specifieke expertise is TRIPLE i voor veel bedrijven een betrouwbare adviseur en partner. Met de channels genereert het bedrijf een groot bereik onder particuliere beleggers en financiële professionals en behoort TRIPLE i bij de belangrijkste financiële informatieverstrekkers in Nederland.

Copyright © 2011 Triple i. Alle rechten voorbehouden.
Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Cookieverklaring - Disclaimer